måndag 30 mars 2009

Pew!
Oj, det var en helg som hette duga - och som tog både liv och lem samt musten ur benen för att flaxa på ordentligt med de bevingade uttrycken. Ester är snart 3 år - och med det får man hela upplevelsepaketet av både plus och minus. Lägg därtill Mamis vansinne och envishet och Papis uthållighet så har ni svaret på Clubbas fråga från igår:

Vad önskar hon sig i födelsedagspresent?

Jag hade inget bra svar just då - mest för att jag var så utpumpad av temadag, fredagsutgång, tidig lördagsinnebandy, vinprovarkväll med 3 småvildar till ackompanjemang, fotboll på TV med upptäckt att klockan egentligen är 01.00 vid matchslut och jag ska upp 04.40 för att sprinta ut till Gärtuna för 9 timmar övertid. Sedan hem och iväg till Clubba för lite firande och överräckande av Hammerfall-CD och bukett. Vid det här laget såg en återgång till normal arbetsvecka ut som en smärre frälsning - denna hägring föll dock platt när det visade sig att Ester förärats med snorkanon i båda näsborrarna. Och när AK hade viktig tid på Oxbackskliniken och diverse jobb utspritt på dagen så blev det således undertecknad som fick bege sig till VAB-träsket.

Så därför, Clubba - Ester önskar sig vad alla 3-åringar borde ha: En timeout-pall från SIA med tillhörande äggklocka. Själv bidrar jag med väggfästen och kättingar med handkoppel.

Inga kommentarer: