onsdag 18 mars 2009

Our - Vår - Spring - UnserTingeling tingeling - jamen visst är det spring... Sjok najs dag med torra gator, nytvättad bil och lite spritt i både balle och kropp. Det är någonting på gång... minsann!

Och kanske framför allt - en Mona Sahlin som lyser av panik och tydligt är på gränsen till sammanbrott. Jag vet inte... men Mona, är det inte ganska uppenbart att svenska folket har sett igenom er överbudspolitik som bygger på resurser som inte finns. Att sedan den vänsterstyrda journalistkåren envätet vägrar ifrågasätta era förslag till åtgärder snabbar bara på resan mot totalt politiskt förfall.

När till och med LO-hövdingen Wanja Lundby Wedin går ut och hyllar finansminister Anders Borg, så är det en ganska allvarlig och uppgiven markering mot de "egna" leden.

Men för min del får du gärna sitta kvar så länge du vill Mona. Större garant för en valseger 2010 finns inte.

Utöver detta så har egentligen intet nytt hänt i konungadömet Sverige... om vi bortser från en handlare i Sandviken. som inför 18-års gräns på Red Bull. Och det kan han ju göra... Bara jag slipper en situation som i Danmark där man måste rulla in i Christiania för att få tag på de röda bullarna. Dom e dansk... från vettet!

Inga kommentarer: