måndag 16 mars 2009

loggbok söndag 09-03-15

We took a day off, gathering among global friends from eastern europe, asia and stallbacken...

Hyffsat marsväder med lite löftesgivande solfragment inbjöd till en heldag i den kungliga grannkommunen Stockholm. Ett snötäckt och blaskigt Skansen befläckade felaktiga skoval, det kostar på att se street ut i lantmiljö. Om det var värt det? Kanske.


Loja djur triggade ändå det lilla flickebarnet som 2 gånger om kandiderade till Lasse Holm-inspirerad talangjakt i skönsång. Högst uppskattning rönte vargen Harriet, grisen Mamma och babianerna med röda rumpor eftersom de fiser så mycket. Mami klappade ormar och spindlar - vi andra avstod mot bättre vetande. Vi kommer tillbaka i maj/juni när det går att släppa loss vilddjuret med de andra rovdjuren. Aaah förresten, kom på en sak till - sjukt mycket tjat om en uggla som jag är säker på att hon aldrig uppfattade.

Dagen avslutades på Jensens Böfhus på Vasagatan - Mami hyser av någon outgrundlig anledning väldigt stort förtroende för denna inrättning. Jag säger: Den är dansk! Nåväl, låt gå för priserna och att barnmenyerna levereras i form av ett paket med kritor, spel och ritpapper. Bra tänk där. Men så mycket mer orgasmfaktor är det inte.

DJ uppskattade dock att servitrisen också förärats med kultnamnet Ester, man kunde riktigt se hur två minoriteter lyste upp i någon slags för oss oförståelig samhörighet.

Logg off.

Inga kommentarer: