söndag 12 oktober 2008

Utslängda



Ester och jag blev utslängda idag...

Det skulle tydligen komma en massa tjejor, kvinnor och tantor - de berörda får själv placera i sig i tillbörlig kategori.
Så det blev tacken för att vi slitit och donat med tvättstuga, golvmoppning och fönsterputs. Men det är lugnt, vi tar sånt med ro...

Speciellt eftersom bästa kompisen Emmy bor i kvarteret brevid - lägg därtill att Badparken ligger strategiskt utplacerat i anslutning till centrumkärnan så förstår ni vart våra molokna steg förde oss. De två yrvädren höll andan uppe tills det blev alldeles bäckmörkt och de stora killarna kom för att köra Burken. Emmys pappa Pierre och jag var nog lite outtalat sugna på att vara med - men istället fick det bli slantslängning i önskebrunnen i parkens nedre del. Det gick också bra.

Väl hemma så var den kvinnliga fägringen fortfarande kvar och en doft av aloe vera låg tung över våningen. Men det passade bra, för det innebar att Ester fick möjlighet att överräcka fotoböckerna som Papi skrev om förra söndagen, och det verkade som om det föll i god jord.

Inte så mycket kvar nu av den här helgen som egentligen bara flög förbi - tror att jag måste avsluta den med en italiensk Peroni Nastro Azzurro och en kryddig mexikansk paj. A man's gotta do what a man's gotta do...

1 kommentar:

lönnlöv sa...

Vill bara säga att det var många mungipor upp när när vi läste om Esters vidare öden i livet.
Många glada skratt om mammas förträffliga liv som kock. Lovar bättring. Härligt