lördag 25 oktober 2008

dansa rå'!


Lite dålig update på den här elektroniska mysdagboken den här veckan - men det har ju som sagt varit ganska fullt på agendan med både kursupplägg och planering av temadag. Temadagen förflöt enligt förväntningar och var stundtals riktigt intressant och givande. Bara att få ett break tillsammans på annan lokal brukar på sikt vara resultatinbringande så big up för initiativet.

På kvällen hade vi ytterligare utsvävningar på lokala O'Learys som var abonnerat i pharmacians namn - maten = sådär, umgänget = oslagbart. Dock avlägsnade sig Papi kanske något tidigt, eftersom han ville vara fit inför den återkommande Gärtuna-clashen på lördagarna. Man kan väl säga att jag flydde fältet när den första " - men mannen, när får man se dig på dansgolvet?" yttrades. Vad svarar man på det... "Meh... den dag som man spelar något som får mina fibres att elektrifiera lite moves... typ Scott & Leon med You used to hold me" (lyssna på klippet) - rysningar i kubik.

Btw. så har SSK-löparen som jag berättade om blivit veckans snackis - alla har sett honom, och vissa har till och med scary stories att krydda det hela med. Därför kändes det passande att vi swischade förbi honom utanför Zenecan på väg till idrottshallen i morse. Han såg lycklig ut - nästan frälst. Kul för honom... vi får se hur roliga sportklubben är ikväll. Trash!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag var och såg sportklubben så löparn borde ha annat än glada miner att visa upp nästa gång du se honom.

MVH/Håkan