måndag 30 september 2013

vägen hem (del 17)


Nu börjar det hända grejor i kvarteret för vår tänkta mellanlandning innan Nynäshamn får ta emot oss med öppna armar. Byggherren droppar förförelseporr i form av planritningar och walk-through-miljöer. Och det ser onekligen jävligt cleant ut.



Men så var det det här med hyressättningen som också har offentliggjorts nu. Tyckte jag tog i från fotknölarna när jag förutspådde att fyrorna nog skulle ligga runt 12000. Och det baserat på ett flertal aspekter såsom oklarheter kring garage, storlek på badrum, miljötänket avseende materialval med mera. Säg så här... Jag hade fel. En fyra bellar loss på mellan 13200 till 13500 - känns som det är upplagt för familjeråd ikväll när morsan kommer hem.



Ester har dock redan mutat in sitt rum och är taggad för strid. Inte ens det faktum att badrummet verkar sakna badkar fick henne att tappa fattningen. Dessutom skulle undertecknad vilja veta lite mer om förvaringsutrymmen, vilket kan tyckas märkligt då han förespråkar minimalism - men någonstans ska ju skiten in.

En trea kommer att kosta mellan 10700-11600 och det är väl där någonstans våran ekonomi ligger. Man ska ju leva också... Farsan ska ju ha sitt ViaPlay.

3 kommentarer:

LiteAvLinda sa...

vart ska ni?

Förhudslös och Ryggradslös sa...

Kvarteret Lampan vid Tom Tits.

LiteAvLinda sa...

Ah du har för långt till jobbet ;)