onsdag 2 oktober 2013

avklätt


Såg ni matchen igår? Napoli stod också och tittade på - och det vet i fan om inte de var lite imponerade även de. Och nej, jag är inget stort fan av Arsenal - långt ifrån - men jag älskar fotboll och vet att uppskatta vacker sådan. 


För att ge en rättvis beskrivande bild av föreställningen så var det nästan som att se Arsenal årgång 2003 rulla upp anfall efter anfall med överlappningar och kvicka instick. Ni kommer väl ihåg det böljande och vägvinnande spel som anfördes av bla. Henry, Vieira, Bergkamp och Ljungberg med flera... så vägvinnande att man sprang hem hela Premier League obesegrade,

Özil... vilken lirare. Vilken bollkontroll och första touch. Och vilken precision i både löpningar och pass. Grattis Gunners.

2 kommentarer:

LiteAvLinda sa...

Gillar inte fotboll men kan inte kommentera ett tidigare inlägg!? Har du sett The great Gatsby? Helt ok film men soundtracket.... jag säger bara Soundtracket!?

Förhudslös och Ryggradslös sa...

Har sett 30 minuter av den och har den på vänt/stand by. Har inte riktigt kommit på vad den handlar om, men förbannat snyggt foto. Och som du säger - vilket soundtrack!