söndag 13 oktober 2013

run forrest run!


Söndag och sol på himlen - förvisso varken varm eller hög sådan, men under rådande depraverade grunder fullt tillräckligt för att lura ut farsan på ett långlöp. Dessutom hade avkomman Ester med sitt tonårslynne smitit iväg på födelsedagskalas med de andra tjejerna i klassen uppe på Högbergsgatan.

Lätta löparsteg tog mig genom ett gult och rött landskap bort från stadskärnan ut på landet, ja nästan ända bort till korsningen ute vid ytterenhörna innan jag vände. Kvittot på de lätta stegen inkasserade jag genom glada tillrop längs med vägen. Enhörnaborna vet att känna igen löpargodis när de ser det. Eller så kände de helt sonika igen den gamle hemmalöparen.

På tillbakavägen svängde jag av och tog gamla vägen mot Bårsta för att flashbacka lite i de gamla skolkvarteren. Såg att det kommit upp stora röda bokstäver på den fina gamla byggnaden, vilket påminner mig att jag måste googla - jag har dock mina aningar hmm... KRISTALA.

Avslutade med att beta av Vasa handelsområde i jakt på lite registreringsskyltar - men därav intet. Får nog nöja mig med lyckodagen tidigare i veckan då fru Fortuna delade ut sju stycken på ett bräde.

2 kommentarer:

LiteAvLinda sa...

vadå? vann du på lotto??

Förhudslös och Ryggradslös sa...

ha ha nej...

http://www.svt.se/nyheter/sverige/hort-talas-om-platespotting

en farlig drog. jag började 1996 och är inne på tredje vändan.