söndag 27 oktober 2013

gimmie horse!


Summerar en ganska småtrevlig helg som startade upp med första lördagsridningen. Ester har konsekvent och orubbligt nobbat alla inviter till idrottsutövande i grupp och organiserad form. Vilket är väldigt synd då hon är en råtalang när det gäller löpning - grym på fotboll och skulle kunna bli vass på innebandy den dag hon överger enhandsfattningen. Basket? Nej, inte direkt.

Däremot har det alltid funnits ett lyckosaligt flin varje gång det har ridits. Oavsett om det rör sig om en sketen ponny på en stormarknad eller ett fullblod på en herrgård. Samtidigt har ju den här farsan tvekat lite eftersom han och hästar inte riktigt har connectat, å andra sidan är han ju som en avelshingst så varför inte.

Sagt och gjort från och med i lördags kan undertecknad signera sina visitkort med hästfarsa. En årsprenumeration på Din Häst bör initieras - dessutom bör ett par Hunterstövlar och engelsk oljerock inhandlas bums. I väntan på att nästa termins ridskola ska börja vecka 11 så hänger vi på Stall Bergtorp på lördagarna.

Trodde fan aldrig att jag skulle skriva dessa rader...

Inga kommentarer: