söndag 6 oktober 2013

cityslack


Första hemmahelgen på flera månader och vi lät den kickstarta med temat rörlighet. Hämtade upp Ester på skolan i fredags och drog sedan direkt till Saltskogsfjärden för MTB-träning och pappan springandes bredvid, bakom och stundtals framför när han la i några extra växlar. Därefter lite tempovarv på innergården innan vi smög in och roddade fredagsmysmiddag. Idol på TV'n och lite lycka från det knotiga huvudet i glaset.

Lördagen tog vid där fredagen slutade med avseende på just rörelsebiten. Morsan jobbade så Papi och Ester brände av en promenad på över en mil där flickebarnet fick idka fartlek mellan lyktstolpar, trädstammar och papperskorgar.

Övriga plus från lördagen:

* Fick heja på Jani som svepte förbi med rutan nedvevad. Han mumlade något om Patricia.

* Gjorde äntligen slag i saken - ett litet steg för en människa, men förstå vilket gigantiskt kliv för mänskligheten. Papi beställde Viaplay och firade triumfartat med tre matcher där Liverpool var kronan på verket. Följer upp detta under söndagen med Arsenal och PSG. I'm in heaven.


Nu kan man ju inte bara sitta och glo på fotboll hela helgerna när man har proklamerat att den gick i rörelsens tecken. Därför brände farsan av ett långpass på söndagsförmiddagen innan han ryckte Ester ur fördärvets grep och släpade med henne till Sydpoolen för simträning. Det är dags att bärga nästa gäng med simmärken och då går det inte att ligga på latsidan. Och ni kan vara lugna, det blev även 90 minuter vattenrutschbana också. Så alla var nöjda och glada.

Helgens minus:

* Inser att slaget är förlorat - de ljusa fina sommarfjunen på ben och armar har nu återgått till äckelmörkt.

* Och apropå kroppsbehåring... sitter det i hårsäckarna eller är det djupare arvsmassa som gör att man måste bete sig helt utan hänsyn i offentlig miljö bara för att man har hårig rygg? Note to myself... badvakt verkar vara ett avslappnat jobb.

* Rösti

Inga kommentarer: