fredag 22 februari 2013

Gala! preview (4)


KINKY KONG!

Ok, jag vet att jag droppade att en preview var överflödig denna vecka då allt ändå kommer att handla om passion of the groove, generation on the move. Discokulan är putsad, rosa girlanger är inhandlade, testosteronladdade drinkar är utsedda och Papis outfit är strykt. Men eftersom mina ambitioner är större än Madonnas Ambition Tour så ska ni självklart få ett facit.

Vi ska alltså till Malmö vilket jag kan tycka är lite overkill eftersom de ändå har blivit tilldelade den stora ESC-galan - men nu är det som det är och det är bara att ta seden dit man kommer. Därför utrustar vi oss med skottsäkra västar, en laddad Glock i ena handen och en gatusten i den andra. Here are the result of the Papi Jam-jury:
  1. Ulrik Munther - Tell the world I'm here
  2. Army of Lovers - Rockin' the ride
  3. Terese Fredenwall - Breaking the silence
  4. Robin Stjernberg - You
  5. Behrang Miri - Jalla Dansa Sawa
  6. Ralf Gyllenhammar - Bed of fire
  7. Sylvia Vrethammar - Trivialitet
  8. Lucia Piñera - Must be love.
Så där ja... nu ska jag till Cloud Atlas


2 kommentarer:

Ralph Bucher sa...

Med vissa förändringar är jag böjd att hålla med min Idoooooool. Vill dock tillägga att startfältet inte ger mycket utrymme för överraskningar denna helg vilket gör din lista lite malplacerad eftersom Sverige i stort resonerar på samma vis. Skulle verkligen uppskatta en "dark horse" denna helg =)

Förhudslös och Ryggradslös sa...

Terese Fredenwall är veckans dark horse min käre Ralph.