tisdag 21 juni 2011

Papi & Ester fixar skivan


För den som staplade gröna och röda bokryggar från Wahlströms under 60-70 & 80-talet så skulle man nästan kunna tro att rubriken är en travestering på något äventyr med Dante och Tvärsan utav Bengt Linder - men så icke.

Istället handlar det om att ordvrängaren på Lovisinsgatan tillsammans med sin vapendragare och tillika dotter har rott ytterligare en välkommen vinst i hamn.

Det gamla hederliga margarinet Flora har under sista halvåret återlanserats i butikerna efter att ha varit borta sedan 2003, då ersatt av Milda. För att slå rot på detta så har man anordnat en tävling där det gäller att kora ett smultronställe i varje landskap. Och den gemensamma nämnaren ska vara sommar eftersom man upplever att Flora med sina klöverblommor andas just sommar. Bidragen har strömmat in från landets alla hörn, så därför känns det extra högtidligt att Södermanland representeras av en liten flicka som gåtfullt står i karg natur och på en stenig strand och tittar ut över det inrullande havet. Tack och bock säger vi åt första priset som är en värdecheck på 1500:- till midsommarmat.

Noterbart: Idag är det förresten sommarsolståndet - årets ljusaste dag. Imorgon vänder det...

Inga kommentarer: