tisdag 22 mars 2011

I saw the sign


Oj vilket härligt väder det var idag... både att knata i till jobbet, och från detsamma. Förvisso vårvindar friska men solen brände skönt i fejjan och alla vårtecken är goda tecken just nu. Man kan nästan känna hur kroppen och sinnet börjar spritta till liv nu när allt omkring en börjar att leva upp igen. Bara en sådan grej att få kryssa i önskemålen om årets semester väcker dröm och längtan. 16 veckor kvar... låter mycket... men betydligt färre än vad det var i oktober - det är bara att bita ihop och leverera på upploppssträckan.

Fler vårtecken då? Torr asfalt, hur skönt är inte det... Dammiga rutor som bara väntar på att gatusoparna ska börja virvla runt ute på gatorna - innan dess är det inte lönt att göra ett ingrepp. Ester som verkar gå i farfars fotspår och prickar in flera fåglar och fågelläten på vår vandring mellan hemmet och dagis är ett vårtecken gott som något. Och idag lyxade vi lite fastän det inte är lördag och köpte oss varsin glass som vi intog i sakta mak.

Såg förresten en tjej i kortkort nere i centrum, men det tog jag inte som ett vårtecken utan mer som ett tecken på dumhet. Jag menar... hur ska hon kunna få ligga, med både urinvägsinfektion och blåskatarr... pucko.

Inga kommentarer: