torsdag 31 mars 2011

afterwork


Det har spikats upp katekeser vid stadsporten som gör gällande att Palles Hörna återuppstår, och som den humble servant jag nu är till min gamäng i grannkvarteret så - förutom att själv dyka upp - sprider jag ordet vidare. Eller för att recitera ordagrant:


Vissa kanske minns Palles hörna från Bakfickantiden då han hade sin egen lilla bar där han fick köra sitt eget mycket uppskattade race. Det har runnit lite tonic under broarna sedan dess och det är därför dags att damma av det gamla konceptet och även den gamla gubben. En ny hörna har uppstått i Barolos nyrenoverade lokaler. De gamla tegelväggarna har fått sällskap av en nybyggd tio meter lång bar där väggarna klätts i vitt kakel... som gett lokalen ett nytt ljus och en helt ny charm. I den baren ställer vi den stiliga gråhåriga farbrorn och låter honom styra och ställa hur han vill.


Palle står självklart för musikvalet och då vet vi hur det går. Det blir sjuttio-, åttio- och nittiotal, funk, disco och massor av härliga igenkännande rysningar. Blacknuss, Angie Stone och Donna Summer möter Brand New Heavies, Stevie Wonder och Kool and the Gang i en härlig blandning. Så kom ner till Palles hörna och ta en öl, kanske en matbit, lyssna på sköna toner och umgås med lite skönt folk. Välj mat från Barmenyn med ett tiotal rätter för under 100-lappen eller plocka något från Barolos vanliga á la carte. Vi drar igång med AfterWork nu på fredag runt 18-snåret. Kom ihåg att gubben är lite rostig så ha överseende med honom denna första dag.

Inga kommentarer: