lördag 24 april 2010

kalas-collage (dag 1)







En intensiv första kalasdag är över och en utmattad liten DJ slumrade in redan 19.00. Då hade vi firat henne med stort baluns och stohej - trots lite manfall av olika anledningar - sedan tidig morgon. Paket och vänner i överflöd förgyllde dagen för den numera 4-årigt titulerade damen. Och jag tror inte riktigt att hon har smält in hur bortskämt det lilla ynglet egentligen är.

I morgon flyttar kalas-turnén över till nya lokaliteter i Rosenlund. Som bekant, eller obekant så har ju Mami och Papi gjort en "Ann Söderlund och Nanok Bie" och helt enkelt flyttat isär under devisen "Cant live with you - cant live without you". Vi får se om det är ett rätt och riktigt beslut - Ester verkar dock hyfsat nöjd med att ha 2 egna rum och att få chilla i Sasses hood.

Då ramlar fler kusiner in, samt efterlängtade Ida och Ellen som är Esters Torö-kompisar. Vi är dock rörande överens om att från och med nästa år när hon fyller fem så är tiden mogen att köra det första stora kompis-partyt. Förslagsvis på bekväma Lekslottet eller Funhouse - undertecknad har insett att våningen på Lovisinsgatan inte är fullt så lekvänlig som man skulle kunna önska. Och det är den där satans pedant-Papis fel.

Inga kommentarer: