torsdag 3 september 2009

Gratis är gott!






Världspremiär enligt dom själva... men nåja, vi kan väl nöja oss med Sverigepremiär utan att ta i så vi skiter på oss. Nästan 500 stolta Peugeot-ägare samlades i paradstallet ute i Sätra för att se täckelsen falla för årets snackis - eller "sukke" som den speedade konferenciären hurtigt krystade ut. Jag pratar givetvis om Papis nya craving, Peugeot 3008. Ett must have för den som med nöd och näppe tvingar sig över 450 mil om året på fyra hjul.

Buffé var uppdukad med tilltugg och vin... bara en sådan grej en torsdagskväll var värt den 0-kroniga entrén - och värdfolket såg törsten i AK's ögon och följde henne snart runt i lokalerna med en påfyllnadsredo box.

Papi svävade runt och provsatte, suktade, sparkade på bildäck och demolerade en baklucka i jakt på finesser. Hårfint nära att belåna det som går att belåna för att rulla hem med en egen kukförlängare.

Ester då... jodå, hon höll sig till scenen med blinkande lampor och Mama Mia-uppträdande. Med andra ord en kväll för alla smaker. Enda smolket i bägaren torde väl i så fall vara att vi stack innan Nanne Grönvall intog scenen med inövade Tina Turner-sprattel och Lill-Babs-flås. Vi spädde dock ut det smolket med en kvällsburgare på MakkiDee vid Moraberg.

Inga kommentarer: