lördag 26 april 2008

Segertåg & Flashbacks



Fick en liten flashback när jag vandrade hem från DJ's segertåg del 2 på Boda att Papi inte alltid varit en addicted-2-Nike ut i fingerspetsarna - eller tårna kanske är mer adekvat... För det fanns en tid när undertecknad trodde att triathlon was the shit - och det var det ju också, det vara bara det att Papi var shit på simning så det hela slutade med en karriär strax under den yppersta sverige-eliten i löpning. Idag är jag mest elit på sträckan mellan centrum och Gärtuna, och det är knappt det vissa mornar.

Hur som helst så började jag tänka på alla de otaliga tränings- och tävlingsskor som jag avverkat genom åren - och ett par som fäst sig på näthinnan är hämtad från just denna triathlete-period. Reebok Instapump Fury - ett neoncresendo med pumpfeature i mockasinmodell... galet men uppseendeväckande.

Esters segertåg gick bra med en vild eftermiddag tillsammans med sin kusin Oliver och farmor & farfar. God mat där farmor hade dukat upp en plockbuffé med spännande ingridienser som ren, vildsvin, struts, lamm, skinka - riktigt smaskigt och lagom - med god dryck därtill.

På vinstkontot i form av födelsedagsklappar så kunde Ester räkna in fina kläder från H&M, en byggsats, en Bolibompabok, en låda med Duplo och ett presentkort på Hippo till den fina solstolen som är undanlagd.

May it be...

Inga kommentarer: