lördag 19 april 2008

kärlek




Jag vet inte riktigt vad lagen säger, men jag tror att jag är lite kär i min dotter -
har ingen aning om vad hon ska bli när hon blir stor men jag skulle inte bli förvånad om hon försörjer sin far på ålderdomen som dansare, teaterapa eller sångerska - fast helst då fotbollsproffs... hon har redan ett förvånande krut i högersulan.

Annars har det varit en ganska dålig bloggvecka - vilket gjorde att utvalda delar av familjen Petson kanske hann läsa i kapp, eller i alla fall andas ut. Jag har varit på väg att lyfta aktuella topics men i slutändan fallit på lite sekundärt ointresse. Men för att ni inte ska tro att jag är helt avsocialiserad så tänkte jag rubrikkomprimera veckan som gick.

Jag tänkte skriva om:

  • Måna och hennes såssepolares pinsamma utfall kring de sk. marknadsanpassade hyrorna som för det första inte är att jämföra med marknadsanpassade i dess rätta betydelse. Deras märkliga konspiratoriska utfall ska tydligen baseras på ett beslut som inte är ett beslut utan en utredning som regeringen inte ens har tagit ställning till. Men ren fakta har ju aldrig varit Månas starka sida.

  • Min desperata jakt efter den perfekta bilden på min nya jätte-TV då det uppdagades att jag egentligen inte har köpt en bättre TV, utan en större skärm. En spännande resa tog vid där jag snabbt avslöjade Kejsarens nya kläder i form av Södertälje Stadsnät - en spännande satsning (dyr) på framtiden som inte innehåller ett skit och de involverade verkar pinsamt medvetna om det. Fulländad teknik med noll innehåll och noll leverantörer. Canal Digital är ensamhärskare med ett genompissigt utbud via kabel. Skaffa dig en bordsantenn var det sista budet från pajasen hos Telge Nät - jamen självklart din idiot! Året är 2008 och ni har investerat i apadyr fiberoptik och sitter på fullt allvar och råder mig att skaffa en bordsantenn. Det slutade med att jag köpte en ny HD-DVD med HDMI utgångar som förhoppningsvis kommer att skala upp bildkvaliteten.

  • Media och vänsterflankens pinsamma utspel kring Fredrik & Filippa Reinfeldts klädval vid ankomsten till Kina. Men självklart var det ett försök, om än uselt att släta ut sina pinsamheter gällande sina förebråelser som av hävd saknade innehåll avseende vad "statsministern borde ta upp med Kinas motsvarige, men knappast kommer göra"

  • Pata Pungs uppspärrade ögon under torsdagens nattpass där jag helt sonika hällde ut en halv 355 ml Red Bull. "- Är du sjuk?" undrade han - och sanningen ligger väl någonstans mittemellan. Jag är inte helt återställd från sjuksammanbrottet och känner mig från och till konstig i huvudet (nej, jag hör inga röster)

  • Pavel Zavadil som Öster lånade ut till Örgryte - idag gjorde han tre mål i matchen mot Ängelholm.

Men jag skrev ingenting om allt detta - jag får bättra mig till nästa vecka.

4 kommentarer:

henriette sa...

säga vad man vill om dig jimmy. men satan i gatan vad söt tösen är!

Förhudslös och Ryggradslös sa...

Pappa upp i dagen!

henriette sa...

jag tycker hon snarare ser ut som en kopia av sin mamma!

Förhudslös och Ryggradslös sa...

exakt! sur och grälsjuk - det ser man lång väg nu när du säger det...