fredag 13 augusti 2010

semester-collage

Sista semesterhelgen ute i paradiset för i år - och dagen till ära så drämmer vi till med ett fredag den 13:e... kan bara sluta på ett sätt.
Som vanligt har vi haft en helt underbar tid här ute vid kustbandet med daglig sol, bad och kalla drycker. Kvällarna har avnjutits med grillad mat och ännu mer god dryck. Både med folk från grannvikar och med nära och kära. För att inte vika ner våra kroppsliga format allt för mycket så har naturligtvis detta dekadenta leverne spätts ut med en hel del träning och kroppsligt arbete på hus och tomt.

Papis arkitektoriska ambitioner och förlustelse kring anordnandet av Torös bästa badstrand har fortsatt oförtrutet. Man kan även säga att han har brutit ny mark år...
Nåväl, det var en liten avskalad rapport från livets goda sida - och likaså en förklaring till det något späda utbudet av bloggtexter. Jag har dockat lovat en fyrtext... och tro det eller ej, den kommer. Men just nu står en lunchpicknic borta på Stenstrand med delikatesser från rökeriet på agendan. Over and out!

Inga kommentarer: