måndag 23 augusti 2010

Jorå så att...Prostituerade knullas vilt i LO:s lägenheter av socialdemokratiska påläggskalvar som vägrar inse det opraktiska i att fortsätta valrörelsen - Peter Eriksson svamlar om blå/gröna och röda/gröna/blå men ändå inte blå eller helst bara grönt - Mona säger ingenting, vilket kanske är bäst - Och så då helylle-Bodström som gärna har åsikter om integritet, bara det inte rör hans egen... Det här klippet är så underbart... You're going down!

7 kommentarer:

ette sa...

du har glömt littorin eller?

Jrb sa...

han hade vett att avgå - eftersom han förstod att den tvetydiga frågeställningen skulle skada alliansen i valrörelsen. Till råga på allt så kvarstår det faktum att det fortfarande inte finns något bevismaterial som bekräftar att vänsterpressen med Aftonbladet i spetsen har något gångbart underlag. Antagligen så är det den smutsiga vårdnadstvisten som tar all hans kraft, vilket också framgått för den som ännu inte har förblindats av socialromantiken.

ette sa...

det är klart att alla i alliansen är heeeeelt oskyldiga. verkligen.

Jrb sa...

intressant retorik...

ette sa...

jag blir bara så trött. inte finns något bevismaterial? det fanns en tjej som gick ut och berättade. so what om vårdnadstvisten tar hans kraft? hur kan det göra att hans agerande är ok?

Jrb sa...

ja just det ja, den där tjejen som inte finns... Och Julian Assange är tydligen våldtäktsman... Eller var det planterat? Nä sådant förekommer ju inte i Sverige.

Jrb sa...

dessutom har jag inte rättfärdigat hans eventuella beteende utan bara krasst konstaterat att alliansens medlemar har vett att kliva åt sidan. Oppositionen har ju lyckats med konststycket att belöna sin värsta myglare med en pratiledarpost som dessutom har ambitioner att bli statsminister.