onsdag 11 augusti 2010

dough! dough! dough!Satans skit... det är ju jävligt märkligt att det varje i år i samband med semestertider av hävd måste dyka upp en ekonomisk oangelägenhet... alltid är det något helvetesskap som ska dränera september och oktober på livskvalitet. Är det inte tandflisor som slås av så är det som i år ett kopplingshaveri på bilen. Jävla mesbil!

Ska jag hitta något positivt i det hela så är det väl att mitt kvarnhjul börjat snurra ihärdigt av allt vatten som forsar fram nu... Man ska ALDRIG köpa begagnad bil!! Hör ni det... ALDRIG! det blir lika dyrt i slutändan och du gör dig olycklig på kuppen. I blame AK som har försatt mig i dessa obekvämligheter.

Och förresten, vad är det för jävla lamellslirande miffo som har haft bilen innan - 5000 mil, och redan slut... Peugeot var i alla fall så hederliga att de tog kostnaden på 10000:- för arbetet, men materialkostnaden på 4000:- gräver ett klädessamt hål i en redan urarmad Papi-ekonomi. Dessutom blir det hyrbilskostnader under 2 helger framöver som känns så där. Nä, får fan sänka en kall pilsner till för att komma över det här...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tjacka kvalitet!

Jrb sa...

börjar faktiskt luta åt en C30..

Ulle sa...

du kan få låna lubbits... gratis!!

ette sa...

oj, en volvo? minsann....

Jrb sa...

ette: jag kan i alla fall skylla på att jag är 38 och snart gubbe - vad är din ursäkt?