torsdag 20 maj 2010

video killed the radiostar...


och mamman slog ihjäl Lejonet III.

Mamman är inte bara lokaltidningsslampa, utan kan nu även titulera sig för safari & viltmördare. Lejonet tröttnade på att stå instängd i ladan på Dalgatan och spränger som bäst nu de 60 milen ner till Skånes savanner. Ny destination blir en bit utanför Vellinge... jo jo, klass på den killen in i det sista. Vad händer med Papi nu då?

Först ska han bearbeta det ekonomiska sveket som tvingade honom att lämna sin livskamrat, sedan ska han nog försöka hitta en ny kattunge med betoning på kissekatt. Det får bli en liten jamare som inte drar så mycket kött och skatt. Men vänta bara, en dag ska jag ha ett sort jävla monster som äter alla andra bilar till frukost... checka den här:




Samtidigt så klappar gubbjävulsdelen av hjärtat fortfarande för en liten cab... det känns som man ska ha haft en i sin ägo innan jordelivet cashar in. Hm, vi får se - allt handlar om prioriteringar och logik. Och tänker vi rent logiskt så ska jag inte ens ha en bil. Killen som tillrättalägger fler mil löpandes än bilkörandes per år.

Inga kommentarer: