lördag 8 maj 2010

First we took Gågattan...






Sista dan på den här ketchupveckan kickade vi loss med lite quality activities i närkvarteren. Vi inledde lite klädsamt med botique-shopping på bland annat PO.P och Englagåva - antagligen som en tyst protest från faderskapet som grämde sig över att hans outfit-förslag brutalt röstats ner av flickebarnet. Funderar starkt på att sätta henne i Örjanskolan.

På Englagåva hittade vi dessutom nya halkskydd till badkaret - hjärtan och dödskallar i all ära, men här visade DJ trots allt prov på lite estetik och valde färganpassade surrealistiska ringar som matchar frotté och handdukar.

Därefter Tom Tits som var ett riktigt lyckoskott - till trots att vi bara hann vara i uteparken en kort stund innan regnet kom. Men de fyra våningarna med experiment räckte gott och väl. Ynglen som far omkring där ser snarast chockade ut över att man verkligen FÅR prova allt. Ester mutade in en gunga och stirrade ilsket på alla andra barn som ens tänkte tanken att få låna den. Det var ett bra tag sedan Papi var på plats här också, och den kvarvarande känslan är att jag nog kommer smyga hit själv en dag och botanisera bland alla experiment.

Ester var helnöjd och bedyrade flera gånger hur kul det var - därför kunde jag ha överseende med att hon blåste mig på en lunch i restaurangen. Har aldrig varit med om en människa som går från dödshungrig till proppmätt på 24 sekunder. Medicinsk expertis är åberopad.

Just nu svär undertecknad över att wii-kontrollerna inte gör som jag vill medans Ester har förskansat sig i köket med en av Papis forna talanger. Ni kommer väl ihåg att hon har ärvt pärlplatteskillsen... nu för hon även traditionen med att dra streck mellan siffror för att få fram en bild - men jag håller på att bryta ihop på att Mamis otålighet hela tiden ska yttra sig i vansinnesvrål.

Man kanske skulle ta sig till Berlin...

Inga kommentarer: