lördag 6 februari 2010

freak




Rehab-träningen har rullat igång nu och SuperMan-Papi har uppstått i gymmet och börjar redan bli mytomspunnen... eller spinnen om man så vill. Han knäcker ambitiösa lycksökare i parti och minut som moloket lämnar lokalen medans ironman pumpar vidare.

Favorit idag... "- Är den där cykeln ledig snart? "- Ja, om 90 minuter är snart så är den det" Glosögon på flickebarnet som förvisso såg trevlig ut, men Papi är inte där för att idka välgörenhet - inte ens för att ragga... i alla fall inte än.

Tänkte bryta i mellan nu under veckan med någon timmes vattenlöpning i terapibassängen - ibland har det verkligen sina privilegier att vara anställd på världens bästa företag.

Vad sa läkaren i torsdags då? Ungefär så mycket man kan förvänta sig av en lekman, jag är dock glad över att det inte blev det vanliga säkerhetsskottet... penicillin och en veckas sjukskrivning. Istället fick jag ut den åtråvärda remissen för magnetröntgen, så i nästa vecka blir det drop-in på rasse-sjukhuset i Södertälje. Håll tummarna för att det bara är någon slemsäck som jag fortsatt att misshandla under hösten och vintern.

Inga kommentarer: