måndag 2 november 2009

It's Ester bitch!






Kan tyckas vara lite smaklöst att travestera Britney Spears på ett oskyldigt litet barn - men nu förhåller det nämligen sig så att det här lilla barnet är så långt ifrån oskyldig man kan komma. Dessutom är hon den enda i den här familjen som upprätthåller lite coolnessfaktor.


Bäjbi är alltid streetsmart när hon går på stadens gator och representerar - det är mer än vad man kan säga om hennes pappa. Han representerar mest i ouppackade kartonger i garderoben. För ser du honom in real life så är det oftast i en träningsdress på vägg till eller från sitt jobb. Möjligtvis kan han chocka lite och dressa någonting under helgen. Men under allt ansvar som provider så vet ni att det lurar en FTD-konensör.

Mami då? Hon skulle kunna vara cool om hon hade ett jobb att strolla till fram och tillbaka. Just nu har hennes jeans samma trendfaktor som pudelrockarna hade i början på 90-talet. Ni vet när dom satt och fransade upp revor med ett rakblad och körde mörka långkalsonger under. Det är bara lite blå mascara som saknas. But I lööööv her...

1 kommentar:

Förhudslös och Ryggradslös sa...

konensör känns jävligt AOL-knackigt men jag hittar inget bättre att googla upp på.