onsdag 1 juli 2009

FL - dag 2


Gårdagen bjöd på picknic med medhavd matsäck i form av delikatesser från Mollys - vi hittade en egen liten bryggstump borta vid Saltskogfjärden. Otroligt befriande att sitta i skuggan och mysa samtidigt som svettiga förvärvsarbetande Scania-jon genomförde sin lunchpromenad i närheten. Ester fick besök av en liten andhona som hon matade - någon hona till pappa lyste dock med sin frånvaro.


På vägen hem bunkrade vi lite pils till loungesittningen senare på kvällen. Naturligtvis fanns det varken Peroni eller Landsortslager så det fick bli en liten traditionell korg med Coronas, Heineken och Singha. Dessutom hittade jag en nyinkommen merlot från Paul Sapin - i plastflaska till råga på allt.

Det blev dock ingen tapas på Crocs - kom på att jag hade tvättstuga, så med reviderade planer så fick det bli en 13-bitars på balkongen istället. Livet är för jävligt ibland...


Denna dag är fortfarande ett oskrivet kort - vi berikades med lite regn nu på morgonen och enligt fingret-i-luften-folket nere i Norrköping så ska det tydligen bli lite molnigt idag. Det är ok - jag funderar på om vi ska vara lite duktiga och fixa iväg säckarna med pant + kolla upp färg på Bauhaus samt packa lite inför Expedition Sommar som startar i morgon. Japp, så får det bli!

3 kommentarer:

Ulle sa...

varför kommer ni inte förbi hos svägerskan/mostern och tar en landsortslager i sällskap med esters polare fiskarna?!

Jrb sa...

Jag har hört att det brukar vara lite gravstämning där...

Ulle sa...

äh, det är skönt tryck. vi är tighta jag och JOS, det konstiga är bara att han dyker upp fem minuter efter att AK har lättat och det händer typ varje ggn!!