torsdag 30 juli 2009

Ghostriders - Torö MC





Det råder lite bloggtorka när semesterfirandet gått in i halvlek 2 - ett ljusmoln på himlen torde dock vara att vi har förärats med ytterligare en vecka i vårat paradis här ute i kustbandet. AK:s arbetsgivare var så less på henne så de bönade och bad att hon inte skulle visa sig inom kommunens gränsdragningar på ett tag. Tack och bock.

Annars går livet sin gilla och njutfulla gång här ute... den ena dagen påminner rätt friskt med föregående - endast för att avbrytas av en eventuell dagsutflykt då och då. Förra veckan klarade vi bland annat av Junibacken - kan inte säga att jag var sådär överväldigad av det klena utbudet - dock ska den enorma bokhandeln ha en stor eloge - men jag har gruvligt svårt att förstå att den är placerad innanför entréluckorna. Vi skulle gärna vilja åka dit igen - men 125:-/pers i entré bara för att få köpa böcker känns lite barrockt. Då blev jag mer överväldigad av den lustfyllda utflykten till korvens Mecka hos Taylor & Jones på Hantverkargatan. Sedan dess så har begreppet korv uppnått en helt ny definition.


Igår kväll tog presidenten för Torö MC - Ghostriders ut oss på en spökjakt i skymningen med fregatten Stella. Likt Israelisk underrättelsetjänst så tog vi oss in bakom fiendens linjer och rev upp elakartade svallvågor i naturhamnen bortom Tallören. Där fick ni! Håller förresten på att knåpa på en klubb-t-shirt som han ska föräras med, men säg inget till honom...

Inga kommentarer: