söndag 5 juli 2009

Drömmarnas trädgårdLämnade ön igår på förmiddagen för att styra fronten tillbaka till stadens pulserande gator. Syftet med detta märkliga avhopp från Robinson... eller jag menar Jonsson-levernet var att det stundade garden party de luxe på Brogatan.

Christian på jobbet hade den synnerligt goda smaken att arrangera en toppklassig grillfest inklusive extra allt för att celebrera sin 30-årsdag. Tillsammans med sin vackra hälft Ann så hade de i sann Philly-anda direkt hämtat från Will Smiths Summertime riggat trädgården med allt man kan tänkas behöva.

Ett stort välfyllt kylskåp med dryckeshjom i alla tänkbara kulörer, smaker och styrka. Detta ackompanjerat med välfyllda kylväskor innehållandes Sol och Breezers. Lägg därtill ett flertal grillar med perfekt glöd, partytält med bord och stolar, Musik-anläggning + Karaokesystem, serveringsbord med delikatesser och tilltugg... well you name it. Jag var överväldigad!!

Och som slutlig krydda på anrättningen så förärades festen med ett 30-tal välklädda personer som vet att föra sig, samtidigt som man har belevat kul. Skratten avlöste varandra och kontakter knöts samtidigt som klockan rusade fram - aldrig har väl en sommarkväll gått så fort.

Ett stort tack till värdparet och alla som gjorde kvällen till ett fint minne - det var bara en Makka Pakka som saknades i drömmarnas trädgård, såvida han inte var utklädd till en Tony Nordlund.

Inga kommentarer: