tisdag 30 juni 2009

FL - dag 1


vägen ut på landet var lång

Ny dag och ny hetta - visst är det härligt! Bara att njuta så länge det varar... redan på lördag verkar traditionell sommar vara i antågande. Och nu ska jag avslöja en liten hemlis... det är ok. SMHI säger molnigt med uppehåll och runt 19 grader - vilket låter awesome då det vankas 30-årskalas och grillfest hos Christian. Då kanske undertecknad svettreglerare kan gå omkring och mingla utan CD-skivor under armarna och självgjord batik på ryggen. Det har sina nackdelar med att träna mycket - kroppen tror vid minsta temperaturhöjning att det är dags att kyla ner systemet.


Har precis varit nere vid centralstation på samma gata och införskaffat mig morgonens Red Bull på Pressbyrån, och på en närliggande tvärgata så bellade jag loss på lite frukostmackor - är det semester så är det... eller vänta, Föräldraledigt är det ju vad det är... semestern börjar ju först nästa vecka. Så vad gjorde vi då på FL-dag 1?

Sommar och hetta, vad hittar man på då? Man tar sig ut på landet och Mälarbadet naturligtvis! Ett Mälarbad som av någon outgrundlig anledning lös med kommunens kulturberikande frånvaro - vad vet jag, kanske är det så att alla deras bilar nu har brunnit upp ute i satelitstäderna. Eller så har de helt enkelt hittat ett annat badställe att engångsgrilla på. Välstädat, trevligt och lite lågmäld Michael Jackson här och där. Synd bara att Ester har rabies och tokvägrar vatten - den nyinköpta coola sportbikinin till trots. Så pappa fick snabbplaska lite innan gungor och hästar rönte större uppskattning.


Ny dag idag alltså - och just nu sitter vi och gnuggar våra geniknölar. Vi tror att vi har ett upplägg som kan funka. Förmiddagen vigs åt att först gå och plocka ut varsin sallad och dryck på Mollys Salladsbar för att sedan ta oss bort till Saltskogfjärden för lite picknic. Därefter hem för lite siesta innan Mami kommer från jobbet. Då kan jag få mig ett välförtjänst löppass i den dåraktiga hettan - det gäller att testa njurarnas bärighet. Sedan har jag en ide om att ta en sväng förbi Crocs innergård och äta lite tapas eller dylikt till middag. Kvällen avslutas med fördel i loungen på balkongen med en kall Peroni eller en Landsortslager - beror på vad det lätt urholkade centrumsystemet har att bjuda på. Det slutar väl med Pripps Blå.

Jag skulle kunna tänka mig att kröna dagen med lite svettig sex - men det är väl inte att tänka på.


Säger som Jens Lindgren: Ha en bra en!

1 kommentar:

The Johansson´s Blogg sa...

Säg inte det angående sexet, mirakel har hänt förr. Även om hon släpper till för sin egen skull så får du väl njuta av det.

Ha en bra kväll