fredag 12 juni 2009

boarding delayedSommarens kvalitativa utsikter avseende tillgången av iskall maltdryck på butelj grumlades något i samma stund som kylen drog en sista suck i det ena av boningshusen ute på ön. Det må så vara att skärgården är guds vackraste skapelse och på egna ben borde kunna tillfredställa oss astrala skaldjur, men det går inte att förneka att i kombination med en pils, eller två så blir det genast HD-kvalitet på vyerna.

Nåväl, mormor Lena hustlade runt lite och utnyttjade sina fackliga kontakter vilket lite krasst, och för att göra en historia kort, resulterade i att Papis lockande äntring av en varm och skön bolsterbädd annonserades som delayed ute i vänthallen. I stället förlängdes maratondygnet till att omfatta operation "Räddning sommaren 2009".

Därför krävdes lite extra händig expertis - och som så ofta förr så kallades den andra delen av brotherhoodet in - Jelly Lee. (Det ska väl också tilläggas att han också är den delen av brödraparet som är så dum att han envisas med att ha dragkrok på sina bilar). Trots en hel del rokader och felaktiga telefonnummer så fortlöpte det hela förvånadsvärt smidigt och ute på ön väntade dagdrivar-morfar med välsmakande räkmackor.

Kyl och frys är på plats - sommaren kan börja. Nu är det upp till er SMHI!

Inga kommentarer: