tisdag 16 juni 2009

annorlunda svensktSvag sol ute med skön temperatur och lätt bris - man får inte vara sparsmakad efter 9 dagars regnande. Tog en tur med DJ till skolgården här intill för att träna bromsning på cykeln. Fungerar ibland och ibland inte och således då med blandade bieffekter.

Nu en kall öl framför Sveriges premiärmatch i U21-EM och det blir lite skrämmande uppenbart hur over and out Lagerbäcks dödgrävarfotboll är för A-landslaget. Och missförstå mig inte nu... ingen kan ta ifrån Lagerbäck den osannolika framgångssaga som tagit Sverige till otaliga turneringars slutspel under hela 2000-talet. Men nu är innestående kapital slut och resten av världen har sett igenom den skitnödiga fotboll som vi presterar idag. Det handlar inte längre om att vinna matcher, utan att undvika att förlora dem. Addera sedan Lagerbäcks övertro på vissa individer som vi andra slutade att tro på för en säkert 5 år sedan.

Idag ser jag framtiden - idag ser jag en stolthet och tro på sig själv - idag ser jag teknik och vinnarskallar (och självklart gör Vitryssland då mål i skrivande stund... men wtf.)

Heja Sverige!

2 kommentarer:

Jrb sa...

bra då att Sverige vänder det hela på fem minuter med två mål.

Jrb sa...

för säkerhets skull så trycker Marcus Berg in ytterligare en macka.