måndag 16 juni 2008

terminsavslutning


Höll ju på att glömma att berätta att det var terminsavslutning på Södertäljes bästa förskola igår - ja ja...jag vet, men jag måste ju hålla bredden uppe på den här bloggen och vidga läsarspektrat lite...

Missionskyrkan stod som värd och vilket röj det var sedan - alla hoppade som om det var rave på Frihetsfronten på St: Eriksgatan - dessutom vevade prästen med knarr på rösten friskt med en planka - och som om det inte var nog så fixade DJ utan "fruskott" i magen blodvite så det stod härliga till.

Har ni förresten sett de gulliga nallekronorna som bäjbisarna har på huvudet - jag får en sån där late 80's-känsla med Top Of The Pops livesändningar där ugly bleka engelskor med bananstrut-tuttar stod och gjorde moves med kulöra tönt-hattar på huvudet. I övrigt inga likheter, för här passade det. Denna period av TOTP måste ha varit en av engelsk musiklivs dystraste, och följdaktligen lystrade den till benämningen SAW-eran. Efter producenterna Stock, Aitken & Waterman som lyckades med konststycket att lura skivköparna att köpa samma låt ungefär 59 gånger. I modern tid är det bara E-type som har lyckats med det.

Bara så att ni vet.

Inga kommentarer: