torsdag 22 juli 2010

I skärgården...
...tar man se(j)de(l)n dit man kommer.

Lite lågtryck över bloggintensiteten just nu vilket får ses som ett sunt semestertecken - det brukar innebära att man har fallit in i den så härliga lättjelunken där dagen tas som den kommer.

Igår hade vi dock planer på agendan som föll platt redan i sitt inledningsskede. Ambitionen var att DJ och jag skulle åka över till Landsort för lite kattjakt, soldyrkande, fyrspejande och pubhäng - en bra idé eftersom det högtryck som legat latent över skärgården de senaste tre veckorna inte gjorde något undantag... Problemet vara bara att stadsborna också tänkt samma tankar... så när vi missat två påstigningar gav vi upp och spydde lite galla innan vi gick upp och hämtade bilen för att istället styra kosan mot Nynäshamn och parkleksförlustelser.

Annars går livet sin härliga gilla gång här ute vid kustbandet. Sol och bad på bryggan varvas med löpning och promenader runt Stenstrand. Kvällarna bjuder på grill och god dryck - vilket det förvisso blev en aning mycket av igår kväll när Stensviks-Anders gled in och tog plats vid pokerbordet. Därför lider undertecknad av morgondagens kranka blekhet idag med en fast övertygelse om att ha blivit förgiftad. Men kul var det! Kortspel, dryck, skvaller och P3 på radion med skymning över fjärden som fondvägg - bättre, och mer sommar än så finns inte.

På lördag blir det dock lite fluktation på schemat i och med att vi beger oss till Sagostigen i Malmköping för en heldag med Farmor och Farfar. Vi får se om det blir en övernattning i soldattorpet också... hänger lite på vädret.

Inga kommentarer: