lördag 9 juni 2007

ordning på torpet

Värmen ligger tung utanför, och asfalten dallrar. Kvicksilvret i termometern pressar sig upp mot 29 grader och brisen är obefintlig.
Det är just en sådan här dag - när startskottet precis har gått för årgång 29 av Stockholm Marathon - som den forne elitlöparen Papi Cholo tycker det är ganska skönt att han har gjort sina lopp. Han är klar helt enkelt. "Been there - done that - perhaps do it again".

Fast idag blir det en sympati-runda i "Just do it-andan" istället. Årets andra par (av tre) löpardojjor måste springas in. För även om Papi har lagt av eller trappat ner, så blir det ändå en 9-10 mil i veckan. Mest för eget behov och för att hålla kroppen i form, och den enda kvalitetsträningen begränsar sig till lite fartlek. Borta är tisdagarna på Södertälje IP med 8x1000 m. i 2.55-fart >brrr!!< Borta är backträningen i Underåsgropen ute i Enhörna. Och borta är 30 km-rundorna med de andra killarna i Enhörna IF på söndagarna. Those were the days.

Hur som helst, så är syftet med detta inlägg även att blidka och lugna Kenta Cunt som såg riktigt skeptisk och tvivlande ut när jag i förra veckan "hädade", och gick till personalmatsalen i ett par Puma-skor. "- Du är ju ingen Najkii-boy" nästan spottade han ut...

1 kommentar:

Förhudslös och Ryggradslös sa...

och nej Roloj... det finns ännu ingen bekräftad koppling mellan Hot Boy och Najkii-boy