torsdag 21 juni 2007

samma sak varje år




Ja visst är det så... Nu har vi suttit i lokalen i flera veckor och snackat om midsommar och att man borde hitta på något, men är det någon som kommer upp med några idéer? Nä. Som vanligt händer inte ett skit. Det enda som möjligen väcker ett visst emotionellt engagemang är när Pyrro släpar ut ett datorgolv för att förlusta sig i lågornas dans.

Simon och Reine snackade ju visserligen om en fest hemma hos Reines föräldrar - lät väl sådär tills det visade sig att föräldrarna också skulle vara hemma. Tydligen skulle Merit och hennes ugly polare dyka upp där... så det gick bort.

Bakgården hos Proxxi är såklart ett lockande alternativ, men inte everlasting om man så säger.

Så därför har eder Jimmy-jäveln styrt upp det hela, det är bara att följa nedanstående instruktion och sedan leverera:

  • Clabbe Clubba svänger upp med Amabärzen och hämtar Jon & mig samt alla plattor öl (Röde Orm) och självfallet discodunk-anläggningen med JBL'arna. Därefter cruisar vi förbi ICA Jätten och greppar lite flintastek + potatissallad och baugetter. Tjejerna snackade något om att fixa midsommarlunch med potatis och sill. Jävla larv, vad är det för fel på flinta. Efter det full fart ut mot Brandalsund för att bygga tält och kors... jag menar midsommarstång.
  • Roloj och Lisa honkar upp med Brandte och Minja-sparken. Vi hämtar dom vid pendeln ute vid södra. Om inte Dahle och Yes kan plocka upp dem i sportscar 343.
  • Tobbe skulle komma direkt från Sundsvall - han tutar vid grinden när han är framme, så kan vi hjälpas åt att rulla in 740'n på området.
  • Tydligen skulle den där nya killen, Linus - polare till Brandt & Dahle - dyka upp. Om det inte var något faderskapstest som spökade.
  • Sen är det som vanligt en massa lösa boliner och rykten. Palle och Manne skulle försöka få med Sutargänget samt Eva & Carita. Men det har ju aldrig hänt tidigare så jag håller det för ostabilt.

Sådär ja - hur svårt kan det vara att svänga ihop en midsommar?! Som extra bonus ryktas det att IK Täljes juniorlag ska komma utcyklandes för att tälta. Och som alla vet: "ingenting försvinner - allt finns kvar"

...snälla ta mig tillbaka till livet vi levde igen - 1995 - Patrik Isaksson

5 kommentarer:

g sa...

Låter bra det där. Vill bara upplysa alla om att vi i Stockholm har bestämt att det inte får huggas ner några träd i år och att bilarna inte ska köras in på området. Blir nog riktigt trevligt imorgon om alla håller sig till detta, dessutom har jag spelat in ett band med ny fräsch musik, Dom Dummaste bland annat.
P.S. Werner med kompani undrar vilken tid den gemensamma sillunchen är. D.S.

Förhudslös och Ryggradslös sa...

Jon ringde och var orolig att Marinellan inte var nerpackad. Men det var så självklart att jag glömde nämna det.

Clabbe, Rutten medlem i DK sa...

Du glömde nämna att Amabärsen även stannar till vid ÖB för inhandling av luftmadrasser samt yxor.

Förhudslös och Ryggradslös sa...

Jag är ledsen Rodrigo - men det fanns tyvärr ingen plats i Amazonen. Nästa midsommar kanske.

g sa...

Det blir ju perfekt, då har vi:
- En portugis som kan berätta om hur man gör egna t-shirts.
- En solnatattare som vill byta bakrecept.
- En finne med koll på de senaste kakelpriserna.

Vilket party det kommer bli!