onsdag 27 juni 2007

lite flooos i regnet



Er vinyl-trollkarl får ett infall från ett grått och blött Southcarving - trots att han är överhopad med jobb i sin mission att få AstraZeneca att "Lean on him".

30:e juli karvar ni in i era Palms - Sveriges sexigaste Karlsson är tillbaka i kombination med en smäktande vit soulröst - godis för både ögon och öron."With every heartbeat". Ska väl tilläggas att så har det inte alltid varit - i stället är det en sexappeal som sakta har vuxit fram för att 2005 implodera i samband med Konichiwa Bitches... eller ska jag säga eregera... ok..you got the point.

Passar även på att slänga in en honk på lite shysst ny electro. England och Frankrike really got it going on... Så därför ser ni till att stjäla ner Chromeos Fancy Footwork-album samt Simian Mobile Discos långtitlade Attack Decay Sustain Release. Har du dom kan du köra nervevat eller nercabbat hela sommaren utan att skämmas. (...och Clubba - nej det är inte sån mjussa som är kompis med din anläggning.)

Glöm heller inte bort Mackan Price's projekt Basutbudet. Plattan "Startpaketet" är skön svensk laid back-grime när den är som bäst. Och Mackan är still ohotad som Sveriges flowigaste rappare. Men det här ger du fan i att stjäla - här är det köpa som gäller. Släng en slant för din gatumusikant!

Yupp Yupp - det var allt för tillfället, men håll ut... Juli månads Flossy Mova' väntar runt hörnet.

Inga kommentarer: