tisdag 17 april 2007

Lounga lite i lungan...



Flossy mova' å hans gemål tar sig in till söder på lördag förkväll, för att njuta av kulinarisk experimentlusta hos mytomspunna Matkultur på Erstagatan. Detta hindrar dock inte honom från att droppa en "flajer" avseende en chillout-session på Saint (Kaplansgatan) med Fjomp the Pomp som kompositör. Han lovar - bra beats, bra bas och lite blås - Just follow the hird.

Vi droppar in framåt 22.30 snåret - trinda om magen, men med en törstig lever. Ses där.

5 kommentarer:

g sa...

Vågar man gissa på en Macho Style?

Förhudslös och Ryggradslös sa...

Även om det känns lite förutsägbart så låter det lite intressant. Alternativet torde vara en Mixed Grill Choucroute. Till saken hör att två dagar efter att jag hade bokat bord så bytte de meny. Den föregående bjöd på något mer experimentlusta... Men grön Gazpacho till förrätt kompenserar mer än väl. Dessutom blev jag lite nyfiken på den där boken: "Tack för senast din djävel" av Jesper Waldersten.

g sa...

Själv tror jag att det blir en plankstek inkl stor stark för 119:- på Gröne Jägaren.

Förhudslös och Ryggradslös sa...

ja, förutsatt att du kommer före 21.00...

g sa...

Eller snarare c:a 20:57. Personalen på Gröne Jägaren har nämligen roat sig med att ställa klockan i kassasystemet så att den går några minuter före vilket leder till handgemäng varje kväll när gästerna försöker beställa happy hour-öl i sista minuten.