söndag 3 november 2013

jobb, träning och mat...


...ja, å så lite bokläsning och tandlossning förstås.

Höstlov, eller kulturlov som det nu så fashionabelt heter i hemkommunen - och Papi & dotti repriserade föregående års genidrag med att köra halva veckan ute i den älskade arkipelagen. För visso hade vi inte riktigt samma tur med vädret i år, men bara känslan av ro och sinnesfrid överväger även den värsta tordön.



Ester skrotade runt som postiljon med egentillverkade inkassobrev vilket resulterade i att hon nog var den som gick mest plus. Man vill ju inte få en anmärkning. Rätt kul att se med vilken detaljrikedom hon utformade både kravbrev och talonger med förtäckta hot.



Vi andra förde en ojämn kamp mot klocka och vintertid där skogsvård och avverkning skulle hinnas med innan mörkrets inbrott. Dessutom skulle ju farsan klämma in sina löppass så det blev tight vissa dagar. Å andra sidan så är allt höst-vinter-vår-arbete en investering till förmån för lata dagar på bryggan under sommaren.


En arbetsvecka to go och vi blickar framåt mot klassiska "Eld över Land & Hav". Fjärde året i rad sedan vi hakade på traditionen att celebrera den levande skärgården året om. Kommer droppa lite om förberedelserna inför detta nu under veckan. Så kika snart in igen om du har lust.

Inga kommentarer: