torsdag 2 december 2010

den är här nu...



Det var väl förvisso oundvikligt att det onämnbara till slut skulle ta plats och beslöja den del av året som dränerar själen på båden engagemang och inspiration. Strimliga blodsniglar färgade snoret likt spagetthikulor... ni vet, de glaskulor som var hårdvara på skolgården för generation 70. Vintern är här, och välkomnas bara av... eller ja, det vet ifan - kom inte på någon.

Och det vore väl en sak om det bara var kylan som river i märg och ben som skulle avhandlas, men det är ju all annan skit med framför allt mörkret i tätposition som tynger. Lägg därtill glättiga december då de vedervärdiga julsångerna ska matas till kräknivå - och då kommer vi utsökt eller osökt in på mitt egentliga besök på bloggen idag...

Papi Jam levererar ju alltid en alternativ jullåt som komplement för denna bistra månad, så även i år. Väntan på den andra singeln från Ison och Filles kommande platta har tagit nästan ett år. För ni kanske kommer ihåg att "Ikväll är vi kungar" egentligen var baksidan till "Jag skrattar idag". Baksidan tänker du? Jomen, det retrotugget får ni allt förlika er med från vinylgardet. Hur som helst så släpps nu "Stationen" med gästspel av sveriges bästa rnb-voice Aleks och Stor. Greppa den här i julstöket i stället och kom in i matchen. Biter vi bara ihop så fixar vi det här... snart blir det ljusare.

Inga kommentarer: