lördag 11 december 2010

Allt har sin tid

Alex Schulman hann förvisso först med en armlängd - men det förringar inte att vi tänker samma sak och att jag förtydligar det här:

Det här var sista sändningen av Idol i den här storleken och omfattningen. Framför allt var det sista gången ni såg det på TV4. Konceptet har spelat ut sin roll och kan möjligtvis överleva som en bisak i ögonvrån på någon obskyr kanal som TV6 eller dylikt.

Första steget till programmets undergång togs redan för en eller två säsonger sedan när man började framställa karaokeartisterna som bättre än förlagorna till de låtar som de framförde. Och epitet som världsstjärna och "du är redan klar" haglade. Herregud - finalisterna i de här programmen klarar ju inte ens av att bli etablerade i Sverige. Med lite tur får man ett framträdande på Allsång eller Victoriadagen - och är man riktigt lyckad lottad får man dansa en sommar tillsammans med Lasse Holms Diggiloo-turné.

Just nu ser jag bara tre personer som har lyckats ta steget till lite stjärnglans, men alla har mycket kvar att bevisa... Agnes, Darin och Amanda.

1 kommentar:

henriette sa...

tove! jag tror tove kan bli någonting!