söndag 5 september 2010

veni vidi vici


En heldag i vackra vänners lag är över och just nu lider flera av oss av sviterna efter en minnesvärd tillställning under en lite kylslagen höstsol. Södertäljes finest people från det gamla kroggardet har avverkat årets upplaga av Prippspromenaden.

Ett lag var lite finare - lite bättre - och lite mer fingerfärdiga än de andra. Därför förärades hjältarna i Holiday On Ice under burdusa vrål, med invektiv som "fuskare" och "googel-nördar", uppdraget att anordna nästa års kamp. Och det kan vi väl göra - en vinnare är alltid ödmjuk under segerns efterdyningar.

Prisutdelning på 550:s bakgård efter att folk bytt om och putsat lite på sminket. Mysigt om än lite kallt, så sakteliga drog vi oss därför ner till Saint och skapade en minnesvärd kväll helt i den gamla B&B-känslan. Som alltid infinner sig en viss saknad av det liv som jag en gång levde, när stället var mitt vardagsrum och besökarna mina familjemedlemmar - men vi sansade oss och enades om att allting har sin tid i livet, det viktiga är att man vårdar den vänskap som man en gång sått. Och i den fagra ålder som vi nu har uppnått där både familjer och karriärer pockar så är det kanske så att vi behöver speciella återkommande events att samlas runt. Så låt oss därför eventa!

Och till alla förlorare... 1:a helgen i september nästa år smäller det... kroppsdräkt erfodras, visitering och avpollettering av mobiler kommer att utföras... bara så ni vet...

Inga kommentarer: