fredag 3 september 2010

fredagssurfenFredagsmys i egen tappning.

Håller på att ställa tillbaka livet efter en veckas utflykt bland nattliga demoner. Took a walk on the wild side genom en kombinerad powerwalk och platespottingsession. Lyckades pricka in kylslagna höstkaskader av regn så det kändes väl sådär... nu känns det bättre när jag sitter framför de flytande kristallerna som denna Vaio utgörs av och låter svettpärlorna torka in i den ännu brunbrända hyn, men det är väl en tidsfråga innan man får hjälpa till med att bibehålla ett uns sommarminne genom artificiell sol. Såg förresten att man har forskat fram en medicin som bromsar malignt melanom - så jag fortsätter väl att pressa.

Har förresten kissat konstant i två veckors tid nu - så det är väl bara att ställa in sig på vuxendiabetes också. Vilket straff vore inte det för Södertäljes störste sockerslav.

Annars kommer kvällen att ägnas åt vardagstrivaliteter i form av tvättstuga, en flottig pizza från Södertäljes sämsta hak - de kommer bara undan med att de ligger i samma kvarter och jag orkar inte traska mer idag... - sedan så ska ju Kim Källström beskådas på sin träbänk och det firar vi med lite bakluckevin från en tysk gränsstation, men inte är jag bitter för det- nejdå... i morgon blir det mer glamour. Champagnefrukost hos DJ Fjomp sätter nivån på dagen.

Inga kommentarer: