söndag 18 mars 2007

Regeltolkningar



dags för veckans regeltolkning - eller ja... det här känns mest som en oskriven regel - och jag gör på intet sätt anspråk på rätten att döma huruvida vad som är rätt.

nåväl: vem är det tänkt ska applicera kund-delningsstaven mellan varorna på rullbandet? jag som står på tur att utöva interaktion med den söta tjejen i kassan eller den där gnälliga pustande & stånkande kärringen som står och trampar uppfodrande bakom mig?

Kom igen - lös uppgiften.

3 kommentarer:

g sa...

Äh... gör som roloj. Skit i kassaklossen helt och hållet. Jävla larv. Vi klarade oss minsann utan det där påfundet en gång i tiden. Man ska aldrig ändra någonting.

Clabbe, Rutten medlem i DK sa...

Jag vet inte vad som är rätt eller fel, men jag brukar i alla fall sätta klossen framför mina varor när jag handlar. Sen är det upp till personen efter mig att klossa hur de vill, jag har gjort mitt klossande.

Förhudslös och Ryggradslös sa...

Roloj, exakt när bak i tiden var det du klarade dig utan kassaklossen? har bara vaga minnen av när den dök upp och vågar nog påstå att jag inte direkt skötte storhandlingen då. Men så är du ju ett år äldre än mig också...