söndag 18 mars 2007

fixa fejjan rå'





jomendå! eder buzzador i välgörenhetsträsket är tillbaka. Senast det begav sig så var det Läkerol som begagnade sig av referensgruppernas tycke och smak. Next på tur är ACO (som jag för övrigt nu först insåg stod för Apotekens Composita).


ACO är det marknadsledande varumärket på den svenska hudvårdsmarknaden. Nu har ACO tagit fram Cliniderm for Men. Cliniderm for Men är en ny serie, lika exklusiva som hudvänliga produkter från ACO för killar som vill börja ägna sig åt några minuters ansiktsvård om dagen. Serien består av tre produkter som är enkla att använda och som fungerar väl tillsammans. Produkterna utgör basen i hudvården; rengöring, återfuktning och rakning.


så från och med den 30:e mars är det bara att hålla utkik efter en tight hydda och en len stjärt i omklädningsrummet på astrazeneca eller Södertälje kommuns galärskepp avseende skolduschar - Blombacka högstadieskola...

"för killar som vill börja ägna sig åt några minuters ansiktsvård om dagen..." - fan, det låter precis som om det vore någon slags hobby eller nåt.

Inga kommentarer: