Har ni sett att Felix droppar innovativa nyheter på marknaden i form av Tomatketchup Svartpeppar?
Eller ja, innovativt känns som en sanning med modifikation - jag menar... folk har väl blandat ketchup och svartpeppar i små papptråg på MakkiDee i snart 15 år. Och de 5 åren innan det så användes plastbrickor och bord för denna brygd. Bord? tänker du... okej, jag har HÖRT att det fanns folk runt Kungens Kurva som sysslade med sådana avarter. Jag vill dessutom påstå att denna klick av retarder är synnerligen skyldiga till det faktum att inkasten till soptunnorna på alla McD-restauranger byggdes om - så att det blev fysiskt omöjligt att applicera en bricka till den svarta påsen. Men det kan lika gärna röra sig om skrönor och vandringssägner.
Hur smakar det då? Typ ketchup med svartpeppar - så med andra ord funkar det. Förstår bara inte varför det skulle ta 20 år att nå handeln. Ungefär som ett nytt läkemedel, frågan är bara hur mycket forskning det ligger bakom detta koncept.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar